Taxi reserveren

Heb je vandaag nog een taxi nodig? Of pas over een week? Je kunt op het laatste moment een taxiservice bellen, maar als je met enkele dure vliegtickets op zak naar Schiphol wilt rijden heb je liever wat zekerheid. Een taxi reserveren bij Taxi Amstelveen is een koud kunstje, en biedt je de zekerheid die alleen een professionele taxidienst je kan bieden. Een taxi reserveren betekent overigens niet dat je er direct aan vastzit, het is in de meeste gevallen mogelijk om jouw rit te annuleren of te verzetten, omdat het plan altijd wat kan veranderen.

Taxi reserveren online

Een taxi reserveren bij Taxi Amstelveen kun je helemaal zelf regelen wanneer je daar een momentje de tijd voor hebt. Bekijk direct de tarieven zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Na het maken van de reservering kun je eventueel de tijden nog aanpassen, of een rit annuleren. Je kunt zelf alles online regelen, ook kun je berichten sturen naar onze helpdesk wanneer je vragen hebt of een wijziging wilt doorgeven. Zo kun je thuis een taxi reserveren op de laptop, of snel met je mobiel op het vliegveld.

Bellen om een taxi te reserveren

Hee handig die online mogelijkheden, maar soms wil je liever direct iemand spreken. Daarom heeft Taxi Amstelveen ook een klantenservice die je graag te woord staat bij een taxi reserveren of het stellen van vragen. Ook voor vrijblijvende informatie over bijvoorbeeld tarieven kun je telefonisch contact opnemen. Wil je een taxi reserveren met speciale wensen zoals een taxibus voor een groep, of een taxi die geschikt is voor minder validen? Neem dan gerust even contact op met de helpdesk van Taxi Amstelveen.

Liever even iemand spreken? Neem dan contact op met onze helpdesk, er zit altijd iemand voor je klaar!

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar
  • Altijd binnen 10 minuten aanwezig
  • Vaste chauffeurs in geheel Amstelveen
  • Comfortabele wagens